O nama


pinkroseborder_wingsofwhimsyOPG Marije Plavetić nastao je iz ljubavi prema cvijeću !

Oduvijek sam imala poseban odnos prema vrtu i cvijeću. I tako nakon puno godina rada na sigurnom radnom mjestu u državnom poduzeću odlučila sam slijediti svoje snove i na čuđenje svih, dala otkaz.

Shvatila sam da uredski poslovi i nisu baš nešto čime bi se trebala baviti cijeli život. Počela sam s jednim malim plastenikom u vrtu iza kuće na „svom brdu“ ponad grada Karlovca – Švarči.

Zatim otvaram malu cvjećarnicu u istom kvartu gdje sam s posebnom radošću aranžirala nebrojene prekrasne bukete, elegantne aranžmane, vijence …

Tada je cvijeće bilo u modi i rabilo se u svim važnim trenucima u životu. Onda je stigla kriza, promjenila se moda, rijetko tko kome daruje cvijeće a troškovi su sve više rasli i ja se ponovno vraćam u svoj vrt i u staklenik.

Posvećujem se isključivo uzgoju i prodaji vlastitog cvijeća. Sada u plastenicima iza moje kuće uzgajam preko 30 vrsta raznolikih sadnica sezonskog cvijeća.

Proizvodnju cvijeća sam podijelila na proljetnu i jesensku sezonu.

U proljeće se najviše bavim uzgojem balkonskog cvijeća i cvijeća za gredice dok u jesenskoj sezoni imam ponudu svježeg cvijeća i grobnih aranžmana za blagdan Svih svetih.

Trudim se ugoditi kupcima kojih je svaki dan sve više a najveće zadovoljstvo mi pružaju oni poznati koji se svake godine vraćaju.

Najsrdačnije Vas pozivamo da uživate u čarobnom svijetu cvijeća našeg malog Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Marija Plavetić